За нас

Home Comfort Bulgaria е водеща фирма в сферата на климатичната и отоплителната техника в България. Създадена с визията да предложи на клиентите си най-съвременни и ефективни решения за подобряване на комфорта в техните домове и бизнес среди, ние се гордеем с богатия си опит и високотехнологични продукти.

Кой сме ние?

Home Comfort Bulgaria е основана от Пламен Рибарски, който има години опит в индустрията и страст към предоставянето на най-доброто на своите клиенти. Нашата цел е да бъдем ваш надежден партньор в сферата на климатичната и отоплителната техника, като винаги се стремим към отлично обслужване и индивидуален подход към всеки клиент.

Нашите ценности

Home Comfort Bulgaria има високи стандарти на качество, иновации и клиентско удовлетворение. Ние вярваме, че доброто обслужване е основен елемент за дългосрочни и успешни взаимоотношения с нашите клиенти. Стремим се към непрекъснато развитие и продаване на продукти, които отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност и екологична устойчивост.

Нашата мисия

Нашата мисия е да предложим на клиентите си широка гама от висококачествени продукти и услуги в областта на климатичната и отоплителната техника, които отговарят на техните нужди и очаквания. Ние сме тук, за да направим вашият дом или бизнес пространство по-комфортно, ефективно и уютно.

Контакти

За допълнителна информация или запитвания, не се колебайте да се свържете с нас:

  • Адрес: ж.к. Разсадника - Коньовица, ул. „Хъшове“, блок 31, 1303 София
  • Телефон: 088 202 5944
  • Електронна поща: ask@homecomfort-bg.com