В кои случаи препоръчваме оглед на помещението

  • Помещение с голям обем
    Когато помещението е голямо, над 40 кв.м., препоръчваме да да се извърши оглед. За търговски и офис помещения, заведения и спортни центрове е задължително извършването на оглед. Нуждите от охлаждане и отопление на такъв тип помещения надвишават стандартните топлинни калкулации, затова препоръчваме нашите техници ще преценят на място необходимата мощност и вид на климатизатора, съобразен с вашите изисвания и нуждите на помещението.
  • Нестандартно помещение
    Препоръчваме посещение от наши техници, когато помещението е с нестандартна форма, чупки, трегери, арки, емпорета и други интериорни елементи, които могат да затруднят циркулацията на въздушния поток.
  • Затруднен достъп
    Когато помещението е на последен етаж или липсва прозорец към стената, на която трябва да се монтира външното тяло е необходимо да направим оглед, за да преценим техническата възможност за монтаж и необходимата техника. Ако не сме направили оглед и при лиспа на достъп е възможно отлагането на монтажа за друг ден. Допълнително посещение се таксува 30 лв. с вкл. ДДС